Velkommen til ABK´s hjemmeside

At spille i Klubben

Asmild Badminton Klub, også kaldet ABK, er østbyens lokale klub. Klubben består af henholdsvis en motionsafdeling og en ungdomsafdeling med i alt ca. 290 medlemmer.

ABK har spillested i Overlund Hallen, Houlkær Hallen og Viborg Gymnasium.

Vi er en klub, hvor vi tilbyder, at man til meget billige kontingenter, kan leje badminton baner på enten timebasis eller for perioder af 50 minutter, afhængig af hvilken hal man spiller i. Prisen der er anført er pr. person/spiller.

Ønsker man at benytte banen yderligere, er det absolut en mulighed at booke dobbelttid, men af respekt for alle medlemmer i ABK, må vi bede om, at man respekterer, at den tid der er booket overholdes.

For at blive en del af klubben, skal man gå ind under "TILMELD - BETAL" der kan du også se om der er ledige baner.

Asmild Badminton Klub fik sin begyndelse den 4. oktober 1971.

Der står i referatet:

"Tapdrup Badmintonklub har afholdt ordinær generalforsamling i Asmildhallen.

Formanden fremførte, at problemerne, ved overtagelsen af Overlund Badmintonklub som del af Tapdrup Badmintonklub, havde vist sig at være så store, at bestyrelsen for TB ikke så sig i stand til at fortsætte, derfor valgtes ny bestyrelse til at overtage klubbens interesser og videreførelse."

Nyvalgte bestyrelsesmedlemmer:

Svend Oppelstrup - formand

Palle Hornbech - kasserer

Frede Jakobsen - sekretær

Leo Henriksen

O. E. Larsen

Den 7. oktober 1971 blev den nye bestyrelse konstitueret og man enedes om at fastsætte det månede kontigent til 20 kr for seniores og 10 kr for juniorers (18).